top of page

Zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap staan we van het begin tot aan het einde voor je klaar. Je kan afwisselend naar de gynaecoloog, de vroedvrouw en/of de huisarts. 

elevated-view-doctor-s-desk-with-clipboard-wireless-keyboard.jpg

Eerste consultatie/ intake

Tijdens de intake nemen we de tijd om een zwangerschapsdossier op te maken en te bekijken welke begeleiding jullie wensen. 

Per nieuwe zwangerschap wordt er een nieuw dossier aangemaakt, de dossierkosten per zwangerschap komen op €35.

Vervolg consultatie

Doorheen de zwangerschap kan je in totaal 12 keer bij de vroedvrouw op consultatie komen. Je kan bij ons terecht voor de controle van jou en je baby, alsook voor een urinecontrole, glucosetest, bloedafname, GBS-wisser en uiteraard voor al jouw vragen en zorgen. We volgen mee de groei en het welzijn van je baby op en bereiden je voor op de bevalling en het ouderschap. 

Een vervolgafspraak boeken we samen met jou in bij de vorige consultatie. Dit kan niet online. 

PrenatalCareBrief.webp

Wanneer je kiest voor een thuisbevalling zien we je graag regelmatig terug. Zo leren wij jullie gezinnetje kennen en krijgen jullie de kans om ons team te ontmoeten. We volgen graag nauw je zwangerschap op zodat we goed op de hoogte zijn van hoe het met jullie gaat. 

Kies je voor een bevalling in het ziekenhuis dan zien we je graag minstens één keer zodat er een dossier kan opgemaakt worden. 

bottom of page