top of page

Arbeidsbegeleiding

Waar je ook wenst te bevallen, er staat een vroedvrouw voor je klaar. Ze kan jouw arbeid deels thuis opvolgen en al dan niet mee gaan naar het ziekenhuis. 

pain relief 4_0.jpg

Arbeidsbegeleiding thuis

Wij kunnen tijdens de arbeid het welzijn van jou en de baby opvolgen. Met tal van tips om de weeën op te vangen stellen we je gerust doorheen heel het proces.
We sturen je tijdig door naar het ziekenhuis.

Voor een arbeidsbegeleiding reserveren we een plekje voor jou op onze patiëntenlijst en zijn we 24/7 voor jou van wacht vanaf 37 weken zwangerschap, vanaf deze termijn wordt de wachtvergoeding van €250 aangerekend. 

Mee naar het ziekenhuis

Als je arbeid thuis start, bepalen we samen het juiste moment om naar het ziekenhuis te vertrekken. We kunnen de begeleiding verderzetten in het ziekenhuis indien je dit wenst. In het ziekenhuis geven we de medische zorg door aan de vroedvrouwen en de gynaecoloog van het ziekenhuis maar blijven we bij jullie voor de emotionele ondersteuning. 

Ook indien je ingeleid wordt, kan je ons bellen voor de begeleiding in het ziekenhuis. Voor een arbeidsbegeleiding met ondersteuning in het ziekenhuis betaal je €495 op een weekdag en €555 op een weekenddag. 

christian-bowen-1CDW6l8nMpU-unsplash.jpg

TIP: heb je een hospitalisatieverzekering? Vraag bij hen na of en hoeveel zij van bovenstaande bedragen aan jou terugbetalen. 

bottom of page