Geen zorgen, we draaien je baby niet daadwerkelijk rond, noch proberen we een stuitliggingbaby om te draaien (hoewel we de baby kunnen uitnodigen om dat te doen!). Spinning Babies® is een natuurlijke benadering om de bevalling soepeler en gemakkelijker te maken.
Tijdens de bevalling richt jouw lichaam zich op de ontsluiting, terwijl de taak van je baby draaiing en afdaling door je bekken omvat. Jullie werken samen in een geweldige tandem, en Spinning Babies® bereidt je lichaam voor op deze dans: je fascia, je spieren en je gewrichten. Je leert dagelijkse activiteiten en de
Drie Balansen van Spinning Babies® om je lichaam voor te bereiden op de grote dag: zorgen voor goed gehydrateerde fascia, mobiele gewrichten en spieren die niet te strak of te los zijn voor optimale functie.
Bij de bevalling draait de veelvoorkomende vraag om centimeters van cervicale ontsluiting. Spinning Babies® verlegt echter de focus naar waar de baby zich bevindt in je bekken tijdens de bevalling. Kan het zijn dat de baby uitdagingen ondervindt bij het indalen? Staat de bevalling stil omdat de baby
meer ruimte nodig heeft om te draaien en door het middenbekken te gaan? Of duurt het persen lang omdat de doorgang door het geboortekanaal moeilijk lijkt te zijn? Na de oudercursus heb je waardevolle tools in handen om meer ruimte te creëren voor je baby waar en wanneer dat nodig is!
Doe met ons mee voor het plezierige en boeiende Spinning Babies® Oudercursus van drie uur en bereid je voor op meer comfort tijdens de zwangerschap en gemak bij de bevalling!

Praktish:
 De cursus wordt gegeven in een kleine groep van minimum 2 en maximum  5 koppels.
 De cursus word gegeven in Engels, door Kata Rácz, Spinning Babies Certified Parent Educator
 Locatie: Gemeentestraat 227 te Kessel-Lo (zaal boven de consultatieruimte).  
 Start om 18.00u en einde rond 21.00u.
 De deelnameprijs bedraagt 100€ per koppel
 Kom alleen in comfortabele kleding (legging of andere zachte broeken/rokken, geen dikke spijkerbroeken) en schoenen die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Neem alsjeblieft je kleine kussen mee.

Voorwaarden inschrijvingen
De inschrijving is pas voltooid na het betalen van het inschrijvingsgeld. Je ontvangt na het invullen van het online formulier een mail met de betalingsinformatie. 
Bij annulatie tot 3 weken voor de aanvang van de cursus wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggestort.