NIEUW !!!
Een reeks zwangerschapsyoga van Regenboogbaby

Zwangerschapsyoga is een mooi geschenk voor jou en je baby. Dankzij het contact dat er is met je baby in je buik, maak je ook verbinding met jezelf. Zo stem je je af op jezelf en je baby. Tijdens de zwangerschapsyoga maken we gebruik van ontspanningsoefeningen om je te helpen deze unieke symbiose heel bewust te ervaren.
 
De oefeningen helpen je om draagkracht op te bouwen en je lichaam soepel te houden. We oefenen en integreren mogelijke houdingen die je kan aannemen tijdens de bevalling. Houdingen om de werking van de weeën te stimuleren, het bekken maximale ruimte bieden, in ontspanning zijn... De oefeningen worden ondersteund door enkele eenvoudige ademhalingstechnieken, gebaseerd op de natuurlijke adembeweging. Deze kan je toepassen tussen of tijdens de weeën. Ook massage-technieken komen aan bod.
 
Zo helpt deze integrale zwangerschapsyoga jou om je, samen met je kindje, voor te bereiden op een zo ontspannen, natuurlijke en bewust mogelijke geboorte.

Praktisch
Dit is een reeks van 5 lessen (enkele les niet mogelijk)
Duur: 1,5 uur
Prijs: €95,- 
Meebrengen: Een flesje water, een borstvoedingskussen indien je dat hebt en eventueel je favoriete dekentje.
Inschrijven: klik rechts op de pagina op de button 'aanmelden' of stuur een mail naar contact@regenboogbaby.be

Voor meer informatie kijk je op www.regenboogbaby.be

Voorwaarden inschrijvingen
De inschrijving is pas voltooid na het betalen van het inschrijvingsgeld. Je ontvangt na het invullen van het online formulier een mail met de betalingsinformatie. 
Het inschrijvingsgeld zal enkel worden terug betaald als je eerder zou bevallen dan het einde van de reeks.