De Coronamaatregelen brengen heel wat uitdagingen mee voor ouders. Zelden werden we zo uitgedaagd om tegelijk onze grenzen duidelijk aan te geven en toch in diepe verbinding te blijven met onze kinderen. 

Hoe kan je ze aanzetten tot alleen spelen? Hoe kunnen de talloze conflicten tussen broers en zussen vermeden worden? Hoe creëer je in alle drukte toch een maximum aan verbinding? 

Hoe creëer je duidelijkheid in veiligheid in deze zeer verwarrende tijden voor kinderen? 
 
Op welke manier creëer je een warm nest voor je kind waarin hij of zij zich veilig en gedragen voelt en waar het tegelijk heel duidelijk is dat het de volwassenen zijn die aan het roer staan?

In deze lezing krijg je heel concrete tips hoe je op een krachtige en tegelijk heel respectvolle manier je kind kan begeleiden op zijn of haar weg; ook tijdens deze drukke tijden. Je krijgt handvaten aangereikt om te zorgen dat je kind zich gezien, gehoord en helemaal aanvaard voelt zoals het is. Op die manier wordt het gezegend met een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen, lef en heel veel veerkracht.

De lezing kan helaas niet live doorgaan, maar wordt volwaardig gegeven via Zoom. Omdat de Coronatijden extra uitdagingen met zich meebrengen, wordt de lezing gevolgd door een half uur extra tijd voor concrete vragen.  De theoretische uiteenzetting gebeurt van 19u30 tot 21 u 30. Van 21 u 30 tot 22 uur kunnen alle vragen gesteld worden waar je als ouder mee zit. 
 
Deze lezing wordt gegeven door Els Vandingenen; lichaamsgericht therapeut, mamacoach en moeder van twee jonge kinderen. 

Prijs: 25 euro per persoon