NIEUW


Kundalini yoga ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd is een hele oude traditie die van leraar op leraar werd doorgegeven. Tot Yogi Bhajan in de jaren zestig besloot deze yoga vorm naar het westen te brengen. Hij zag dat er heftige tijden waren en wou deze vorm delen om hoofd te bieden aan de uitdagingen van meer informatie, meer stress,… Het wordt ook de “householder” yoga genoemd. Je hebt veel eenvoudige sets die je op korte tijd terug meer vitaal doen voelen. Handig in drukke tijden. We laden ons op aan eeuwenoude wijsheden en ervaren er de helende kracht van. Het is de yoga van de ervaring, veel beter dan het uit te leggen is het ervaren en er zelf over oordelen!

Voor mezelf en zovele anderen is kundalini yoga een schatkist om zachtheid en kracht, zijn en doen met mekaar te verbinden en meer vanuit je hart te leven.
Als mama van drie kinderen ervaar ik aan de lijve hoe deugddoend yoga is in een gezin. Voor de rust in huis als je zelf meer ontspannen bent. Als ze baby waren (en nu soms nog), om mee met mij naar die lange diepe adem te gaan en te ontspannen of bij ruzie meer te voelen waar het om draait. Om op zondagavond samen te kunnen doen met mijn man en een diepe verbinding te voelen, waar we anders in de drukte toch wat meer tijd voor nodig hebben. Voor één van de kinderen met nachtmerries die een beschermingsmantra gebruikt voor het slapen,... 

Baby's mee welkom in de yogales. Ik deed het zelf met mijn jongste en ben mijn eigen teacher erg dankbaar!

Wanneer
Ochtend reeks: elke woensdag 9u00-10u15 vanaf 15 januari in Wijgmaal
Avond reeks: elke donderdag 20u15-21u30 vanaf 16 januari in Kessel-Lo
In de schoolvakanties is er geen les.
Prijs
Je betaalt 15 € voor een losse les. Volg je de lessenreeks, dan krijg je 20% korting. Aansluiten kan op elk moment, het resterende lesgeld van de reeks wordt gerekend aan 12€ per les. 5 € voor een proefles!
Locatie
Yavanna - Pastoor Bellonstraat 3, 3018 Leuven (Wijgmaal)
CEL - Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo
Inschrijven 
Telefonisch op 0486/48.64.94 of via e-mail saren@ruimtevoorbezieling.be