BABBEL & BALANCE

Mama- en babygym – Q&A – Crea

Wil jij graag samen komen met mama’s die ook een baby hebben? Wij organiseren vanaf mei elke week een leuke middag begeleid door een van onze vroedvrouwen.

Tijdens het eerste uur zal de nadruk liggen op Balance, waarbij we samen een mama-baby workout doen. Hierbij zullen we ons focussen op het fysiek herstel na de bevalling van je bekkenbodem, rug, buik, billen enz. We zullen een aantal toffe oefeningen doen waarbij  we jullie baby op een speelse manier betrekken.

Het tweede uur zal een afwisseling zijn tussen een Babbel, Question&Answer en Crea. Bij de creatieve activiteit kan het zijn dat we samen eigen moedermelkzalf, armbandje (om te onthouden welke kant je de volgende keer moet voeden), granolarepen, scrub of deodorant maken. Tijdens de Q&A is er een mogelijkheid om vragen te stellen, je ervaringen als ouder uit te wisselen, of gewoon rustig je thee te drinken en je koekje te eten met de andere moeders.

Tijdens deze supergezellige middag gaan we dus in groep werken. Belangrijk punt om hierbij te vermelden is dat we de oefeningen individueel aanpassen afhankelijk van wanneer je bevallen bent en de staat van jouw lichaam. De vroedvrouw begeleidt jullie ook tijdens het ‘vragenuurtje’ waardoor je in een veilige setting juiste informatie krijgt. Je leert hier ook veel van elkaar door naar de andere moeders en hun struggles te luisteren .

Kom jij graag elke week, of liever 2 keer per maand? Dat kan namelijk allemaal! Je koopt een beurtenkaart die 3 maanden geldig is vanaf de eerste dag die je volgt. Maar wil jij gewoon af en toe mee doen dan kun je ook voor 1 losse sessie kiezen.


Wat breng je mee?

  • Grote handdoek
  • Makkelijke kledij voor de mama-babygym
  • Eventueel een flesje water
  • Je baby


Programma

12 september : Nina-Benedicte Gym / Q&A
19 september: Emma Gym & Crea
26 september: Nina-Benedicte Gym / Q&A
3 oktober: Britte Gym & Babbel
10 oktober: Emma Gym & Crea
17 oktober: Britte Gym & Babbel
24 oktober: Nina-Benedicte Gym / Q&A
7 november: Nina-Benedicte Gym / Q&A
14 november: Alexandra Gym / Q&A
21 november: Nina-Benedicte Gym / Q&A
28 november: Emma Gym & Crea
5 december: Nina-Benedicte Gym / Q&A
12 december: Emma Gym & Crea
19 december: Nina-Benedicte Gym / Q&A


Prijs
5 beurtenkaart 100 euro & 1 losse sessie 25 euro.

Praktisch
Aanmelden kan te allen tijde via de button aan de rechterkant van deze webpagina. Vul het inschrijfformulier in en noteer hier alvast of je een beurtenkaart wenst of een losse sessie. Je ontvangt dan een mail met de betalingsgegevens. Vanaf dan verwachten we jou elke keer, tenzij je via sms - ten laatste om 10u de dag van de sessie - laat weten, aan de betreffende vroedvrouw, dat je niet komt (zie programma). 

  • Britte:  0472/63.05.44
  • Emma:  0486/33.66.93
  • Nina-Benedicte: 0474/20.52.70

                                       

Voor meer informatie kun je bellen naar Britte of Emma of stuur je een mailtje naar info@bollebuik.be