NIEUW !!!

Een contact- en verwenavond voor aanstaande of kersverse ouders, co-ouders en al wie dichtbij een pril leventje staat.
Een kindje in de buik kun je nog niet zien, ook een pasgeboren baby is nog een mysterie. Een ziel in een lichaam, die nog heel verbonden is met de pure dimensie van de ziel. Je kunt er nog niet mee praten, maar je kunt wel het contact voelen. Is het nog niet fysiek, dan wel subtiel, energetisch. Hoe zou het zijn om dit gevoelscontact te verdiepen door helende, verbindende klanken?

Liggend op een comfortabel matrasje word je begeleid naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden, de sferen van Oorsprong waar woordeloos contact met deze ziel mogelijk is. Je wordt omhuld door liederen van deze sferen en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,… We doen dit in afstemming met je fysieke en algehele toestand, zodoende werken de vibraties van de klanken op heilzame, vaak heel subtiele wijze in op je energielichaam.

Zo kan je heel diep ontspannen, blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je kern en de essentie van het kind.
Een soundhealing is een echte verwenning. Een unieke ervaring en een geschenk aan jezelf en het jonge leven dat zo dicht bij je staat.

De plaatsen zijn echter beperkt, dus tijdig aanmelden is een must!

Praktisch
Duur: 2 tot 2,5 uur
Kosten: 25 euro per persoon

Voorwaarden inschrijvingen
De inschrijving is pas voltooid na het betalen van het inschrijvingsgeld. Je ontvangt na het invullen van het online formulier een mail met de betalingsinformatie. 
Bij annulatie tot 3 weken voor de aanvang van de cursus wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggestort.