BIRTH INTO BEING


Voor wie?
  • Voor alle ouders die zich op diep onbewust niveau wil voorbereiden op de geboorte
  • Voor wie wil voorkomen dat eigen negatieve geboorte- of kind ervaringen een rol zouden spelen tijdens de conceptie/ zwangerschap/geboorte of het ouderschap

Wat?
Baby’s zijn als een spons: ze zuigen alles uit hun omgeving op. Zo komen er allerlei gevoelens en belevingen van hun ouders bij hen terecht. Ook alle indrukken die van buitenaf binnenkomen, laten diepe (positieve of negatieve) sporen na. Alle mensen maken dit mee. Het pakket van positieve en negatieve ervaringen uit onze vroegste kindertijd wordt opgeslagen in een onbewust deel van je herinnering (je limbische hersenen). Ook wij waren ooit baby en hebben dit meegemaakt. Het is een beetje ‘de klei waaruit we gevormd zijn’ en beïnvloedt onbewust nog steeds ons dagelijks leven.

Wanneer je nu zelf een kind verwacht of wanneer de geboorte zich aankondigt, wordt dit pakket als het ware ‘wakker’ ( zelfs zonder dat je er je bewust van bent) en kunnen de oude onbewuste herinneringen het verloop van de baring of hoe je omgaat met je kind beïnvloeden.

Ben je je bewust dat je eigen geboorte of jonge kindertijd niet erg rooskleurig verliep, dan kan deze workshop daar iets aan veranderen. Door toegepaste oefeningen en technieken buig je je eigen negatieve imprints om in positieve.

Praktisch
Deze workshop bestaat uit 2 dagen van 10 u tot 18 u, telkens zonder je baby (tenzij je zwanger bent). Het gaat door in Huis van Rooi (Leuvensebaan 368, 3040 Huldenberg).
De cursus kost 200 euro per persoon en wordt begeleid door Nina-Benedicte en Hugo. Dit is een samenwerking van Bolle Buik vroedvrouwenpraktijk en Dia Damo praktijk voor integraal welzijn. Voor meer informatie kun je kijken op www.diadamo.be

Voorwaarden inschrijvingen
De inschrijving is pas voltooid na het betalen van het inschrijvingsgeld. Je ontvangt na het invullen van het online formulier een mail met de betalingsinformatie. 
Bij annulatie tot 3 weken voor de aanvang van de cursus wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggestort.